BOUW OP DE FUNDAMENTEN VAN JE LEVEN OM IN JE KRACHT TE (BLIJVEN) STAAN:

Family-power 

Opvoeden van kinderen tot personen die belangrijke bedrage leveren aan een betere wereld en gelukkig zijn met zichzelf 

Me-power

Krachtige vrouwen die tevreden zijn met zichzelf, hun capaciteiten ten volle weten te benutten ten dienste van zichzelf en anderen

We-power

Sterke relatie met hun partner (het fundament van waaruit overvloed gebouwd wordt), liefde & passie, elkaar ondersteunen bij het bereiken van persoonlijke doelen

Business-power

Carriere (dmv eigen carriere/onderneming of goede afspraken met partner als ze geen eigen inkomen hebben: Directeur van het huishouden)

Building an empire /1000 dingen doen op een dag/Financiele vrijheid/ Netwerken

Life-power

Gezondheid & Uitstraling & Etiquette

(fit, goed uitzien zowel van innerlijk/uiterlijk, energiek, imago) 


Ben jij die daadkrachtige vrouw (al) met dromen, doelen en wensen?


Blijf in je kracht en creëer de ideale balans tussen jezelf, je werk, gezin, je partner.

Herken je dit?


Druk druk druk… het gezin en de opvoeding van de kinderen, je (ondernemende) partner en zijn veeleisende carrière, je gezondheid, en dan ook nog je eigen dromen en ambities.


Je bent niet alleen partner en ouder, maar ook gezinsmanager, PA, taxichauffeur, planner en ga zo maar door. Je doet er alles aan om bij te dragen aan het succes van je partner in/en zijn onderneming én aan het geluk van jullie gezin.


Zet je dan jezelf op de tweede plaats?Geloof mij: dat hoeft niet!Uit ervaring weet ik dat het soms veel is en dat je het overzicht even kwijtraakt, omdat er te veel tegelijkertijd gebeurt en je er vaak alleen voor staat.


Maar jij bent een zelfstandige, krachtige vrouw en bent niet alleen het fundament van je gezin, maar staat ook aan het roer van je eigen leven. 

Vandaar dat ik gekozen heb voor de term Executive Spouse: Ladyboss.


Jij bent een Executive Spouse: Ladyboss.

 

Wat is en doet een Executive Spouse?


Bekijk deze video om een idee te krijgen van mijn functie als executive spouse: ladyboss.
Je partner en jij zijn een team met een gezamenlijke visie, waarbij jullie samen de drijvende kracht zijn om die visie te realiseren.  

Vaak heb je als executive spouse geen sparringpartner, iemand die precies weet wat je meemaakt. 


Ook wanneer je geen partner hebt, ervaar je misschien een gemis aan klankbord en reflectie.

 

Via dit platform wil ik graag dat luisterend oor voor jou zijn.


Deze online community, het magazine en de online cursussen geven jou de tools om in je kracht te blijven en de ideale balans te creëren tussen jezelf, je werk, je gezin en je partner. Trainingen en persoonlijke coaching kunnen dit eventueel verder aanvullen.

​​

Als ervaringsdeskundige weet ik voor welke uitdagingen je soms staat. Door mijn eigen afgelegde weg én door mij hierin te verdiepen en professionele leermeesters op te zoeken, leerde ik hoe iedereen die obstakels kan overwinnen.


Wat mij enorm geholpen heeft, is een duidelijke visie te creëren voor mezelf, mijn relatie, mijn carrière en mijn gezin. 


Ik begrijp nu precies wat ik aan het doen ben en waarom, zonder dat ik mijn eigen doelen uit het oog verlies.


 Ik wil deze kennis en ervaring met jou delen om je te helpen succes te bereiken op zakelijke én op privé vlak  Mijn intentie is om jou te helpen alle ballen in de lucht te houden,  in je kracht te staan en je dromen te realiseren.


Ik bied jou oplossingen wanneer de relaties met jezelf, je gezin, je (ondernemende) partner en/of je zakelijke rol stroef lopen.

Dat doe ik als coach, trainer en spreker en via ons online magazine en community.

 

We herstellen en bouwen aan de fundamenten van je kracht:

 

FAMILY-POWER

ME-POWER

WE-POWER

BUSINESS-POWER

LIFE-POWERYou have the capacity to translate vision into reality

 


Lieve groet,Seminars & Trainingen

Ontmoet mij in levenden lijve. Kom naar een van onze seminars of volg een van onze trainingen als je inspiratiebron.  


meer info

Coaching & Inspiratiemo​​​​ment

Maak een afspraak voor nadere kennismaking.
​meer info

Online magazine en Community

Lees tips, ervaringen van anderen en van onze professionals in het magazine en wordt lid van onze community om in contact te komen met andere ladybosses.

meer info

Laatste artikelen over 'the Ladyboss


4 tips voor het runnen van een succesvolle onderneming samen met je partner in crisistijd
In deze onzekere tijden voor ondernemend Europa is het voor zzp'ers en ondernemers van cruciaal belang om het hoofd koel[...]
Mannen weten niet meer wat het is om een man te zijn
Tegenwoordig wordt er veel aandacht geschonken aan feminisme. De emancipatie van de vrouw komt steeds meer in de belangstelling, waardoor[...]
Alle ballen in de lucht, toen kwam het coronavirus
https://youtu.be/HhJt6MUy7TI Je hebt je leven goed op orde. Het is druk, maar je manoeuvreert je tussen alle hectiek door en[...]

WAT ANDERE EXECUTIVE SPOUSES ZEGGEN?


“Ik was niet bewust op zoek naar gelijkgestemden, maar het voelt zó ongelooflijk fijn om eens te kunnen praten met iemand die mijn positie begrijpt.”


Patricia van der Stek

Ondernemers adviseur,

eigenaar Trisha Business Services en Mastermove Coach winst.nl

"Larissa is een vrouw van de wereld met een creatieve geest. Ze heeft veel meegemaakt en bevindt zich op allerlei plekken en in uiteenlopende kringen. In combinatie met haar vermogen sociale situaties goed aan te voelen maakt dit dat Larissa over veel onderwerpen kan meepraten en vanuit verschillende invalshoeken haar licht op het onderwerp kan laten schijnen. Hierbij ziet ze het grotere plaatje en durft ze groot de denken. 

Dat maakt Larissa tot een inspirerende gesprekspartner."

Liselotte Hambeukers

Stem-, spraak-, presentatie trainer eigenaar stemkunst

Ik heb genoten van het Executive Spouse magazine. Het waren leuke afwisselde stukken om te lezen, niet te lang of te ingewikkeld en toch op niveau.  Grappige om te lezen dat mijn rol naast mijn succesvolle partner die algemeen directeur is van een groot bedrijf wel belangrijk was en nog steeds is.  Ik heb mezelf nooit zo gezien, zo ging het nu eenmaal. Dank je wel voor deze bewustwording.

Julie F

Moeder en beleidsmedewerker

Echt een magazine waarin de partner ook eens gezien wordt als een onmisbaar persoon bij een eigen bedrijf. Executive spouse is een beroep met een titel, een partner die van alle markten thuis moet zijn.

Paul S

Vader en ondernemer

Je bent als Ladyboss de drijvende kracht!


Wil jij een abonnement op Executive Spouse e-Magazine?


Download ons gratis Executive Spouse e-Magazine