“Een gesprek met Larissa is een rustig luisterend oor. 

Een perfect leven bestaat immers niet maar je kan er wel aan werken.

Bij Larissa kan ik mezelf zijn.” 


Heb je een van de volgende vragen:


Hoe creëer ik een winnende mentaliteit  en hou ik die vast?

Hoe kan ik op de juiste manier zowel privé als zakelijk doelen stellen ?

Hoe kan ik duizend dingen op een dag doen zonder gek te worden? 

Hoe plan ik tijd in voor mezelf?

Hoe ga ik om met eigen onzekerheid, frustratie en machteloosheid die ik soms tegenkom mbt opvoeden van (stief)kinderen?

Hoe kan ik de communicatie met mijn huidige partner verbeteren, zodat we minder frustraties hebben en onderlinge ruzies hebben?


Dit zijn vragen waarmee ik je kan helpen.

Ik hoor je en luister naar je verhaal zonder oordeel, zie mij als een klankbord of spiegel. Maar ik ben ook eerlijk en zal mijn ervaringen en visie met je delen.


We gaan samen op zoek naar die antwoorden die voor jouw situatie passend zijn. Maar alleen jij weet waar jouw antwoorden liggen. Ik help jou naar het vinden en uitvoeren van praktische oplossingen.  Na afloop van een gesprek met mij heb je niet alleen je verhaal kunnen doen, maar voel je je ook weer opgeladen en gemotiveerd.  


Ik ga graag het gesprek met je aan."

Ik was niet bewust op zoek naar gelijkgestemden, maar het voelt zó ongelooflijk fijn om eens te kunnen praten met iemand die mijn positie begrijpt.

Patricia van der Stek, ondernemers adviseur, eigenaar Trisha Business Services & Mastermove Coach bij Eelco de Boer van bedrijf winst.nl

"

Larissa is een vrouw van de wereld met een creatieve geest. Ze heeft veel meegemaakt en bevindt zich op allerlei plekken en in uiteenlopende kringen. In combinatie met haar vermogen sociale situaties goed aan te voelen maakt dit dat Larissa over veel onderwerpen kan meepraten en vanuit verschillende invalshoeken haar licht op het onderwerp kan laten schijnen. Hierbij ziet ze het grotere plaatje en durft ze groot de denken. 

Dat maakt Larissa tot een inspirerende gesprekspartner.

Liselotte Hambeukers, stem-, spraak-, presentatie trainer,

 eigenaar van bedrijf Stemkunst moeder van 2 kinderen

"Een gesprek met jou is inspirerend. Ondanks een groot gezin en alledaagse drukte neem jij actie en bouw je aan je eigen droom. Het is fijn om met je te sparren, je bent positief en hebt veel ideeën/oplossingen die je graag deelt. Het helpt mij ook weer vooruit. Toppie!

S.B.
Architect moeder van 4 kinderen

"

Een gesprek met jou is een rustig luisterend oor en niet met beschuldigingen als antwoord maar met ondersteunende antwoorden, positieve ideeen en ook hoe je het zelf hebt aangepakt bij een soortgelijk probleem en hoe je je oplosidee hebt ervaren. Een perfect leven bestaat immers niet maar je kan er wel aan werken.
Das t mooie, bij jou kan ik mezelf zijn, serieuze punten bespreken maar zeker ook dromen en gezellige babbel.

B.N
Coach moeder van 2 kinderen


© 2020. All rights reserved


Download ons gratis Executive Spouse e-Magazine