Over Larissa

 

Ik ben Larissa, partner van Jan Willem en moeder van 6 kinderen. Jan Willem is een succesvol ondernemer. Samen werken we aan een succesvolle onderneming en goed functionerend gezin. Hij noemt mij de fundering waarop het gezin en de zaak gebouwd is. Maar ik heb ook mijn eigen ambities en wensen. Ik ben natuurlijk niet alleen partner en moeder.

In de loop der jaren ben ik me gaan realiseren dat een goede balans tussen al deze rollen niet vanzelf gaat. Dat is soms hard werken. Maar doordat je niet alleen bezig bent met het bedrijf van je partner, maar ook met je eigen carrière, zorg je ervoor dat je in je kracht blijft. Je kunt dan elkaar versterken, wat niet alleen jullie carrière ten goede komt, maar ook jullie relatie. Het blijft tenslotte teamwork.

 

 

Ik ben natuurlijk ervaringsdeskundige en heb veel andere vrouwen gesproken die in dezelfde situatie verkeren. Ook zij zijn hun eigen uitdagingen aangegaan en hebben hun doelen gerealiseerd. Hierdoor inspireerden ze niet alleen zichzelf, maar ook anderen in hun omgeving. En dat is wat ik wil bereiken met dit platform. Daarnaast heb ik verschillende online cursussen voor je ontwikkeld.

Ik heb de beste professionals geselecteerd om mee samen te werken. Samen met hen geef ik invulling aan het executive spouse magazine. Het is fijn om mensen bij elkaar te brengen om samen te ontdekken, te groeien, te leren en te inspireren. Zo willen we bereiken dat ook jij het beste in jezelf naar boven haalt, je volledige potentieel benut en een inspiratie kan zijn voor anderen.

Lieve groet,

Power to Power

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor ons online magazine en blijf op de hoogte van de laatste blogs en artikelen.


Schrijf je hier in

Download ons gratis Executive Spouse e-Magazine